T+ T-
Căldura din abur şi apă fierbinte
produsă în cazane eficiente şi ecologice
Legislaţie europeană implementată
în domeniile de bază şi conexe
reglementări pentru deconectare

COLTERM aduce la cunoștiința clienților săi urmatoarele:
Începând cu data de 1 mai 2018 formularele pentru deconectarea unui apartament şi...

Citește mai departe...

În vederea pregătirii funcționării în bune condiții a sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a municipiului Timișoara, în sezonul de încălzire 2017-2018, din data de 28.09.2017, ora 09, vor începe, etapizat, probele la cald ale instalațiilor de încălzire.
Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din puctele termice fiind reglată la 37 grade C. Până luni, 02.10.2017, se va livra căldură în regim continuu, după care, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții sau chiar întreruperea, dacă va fi cazul.
Pentru aceasta, solicităm timișorenilor abonați ai COLTERM să-și deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot apărea la pornirea sistemului de încălzire.
De asemnea, anunțăm că din cauza unor probleme tehnice care pot apărea în instalațiile de distribuție ce aparțin COLTERM SA, este posibilă întreruperea livrării căldurii pe anumite trasee, până la remedierea acestora.
În cazul în care consumatorii se confruntă cu probleme tehnice sau dacă până la ora 20 a zilei de joi, 28.09.2017, constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul COLTERM, la numerele de telefon 0256 494 133, 0356909 (tasta 4) și 0756061468.