T+ T-
Căldura din abur şi apă fierbinte
produsă în cazane eficiente şi ecologice
Legislaţie europeană implementată
în domeniile de bază şi conexe
reglementări pentru deconectare

Având în vedere reorganizarea activității interne, COLTERM aduce la cunoștiința clienților săi câteva modificări survenite în ceea ce privește...

Citește mai departe...

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele zile, când se anunță temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului (care vor depași 25 de grade C pe timpul zile) și în conformitate cu prevederile Regulamentului Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică al Municipiului Timișoara, COLTERM va întrerupe, pe timpul zilei, furnizarea agentului termic către clienții săi joi, 27 aprilie (între orele 10-23) și vineri, 28 aprilie (între orele 9-23). Pe timpul nopții se va relua furnizarea agentului termic la parametri reduși.
Având în vedere prognoza meteo care indică, din nou, scăderi ale temperaturilor diurne, COLTERM va relua furnizarea căldurii în regim non-stop, în intervalul 29 aprilie – 1 mai 2017.
Pentru eventualele reclamații și sesizări privind oprirea temporară a serviciului de furnizare a agentului termic pentru încălzire, COLTERM pune la dispoziția clienților săi numerele de telefon: 0256494133, mobil- 0756061468 și adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .